Lyngdorf

Lyngdorf Audio har en lang historie med å utvikle avansert lydteknologi og produsere produkter som gir en unik og krystallklar lyd. Med verdens første heldigitale high-end-forsterker, Millennium, som ble introdusert i 1998, revolusjonerte selskapet lydteknologien. Senere utviklet de RoomPerfect-teknologien, som er en revolusjonerende teknologi for romkorreksjon. Med RoomPerfect kan man måle akustikken i lytterommet og korrigere for ressonanser og refleksjoner, slik at man kan nyte en krystallklar lyd uansett hvordan rommet er innredet.

Lyngdorf Audio har alltid vært en pioner innen avansert romkorreksjon og digital forsterkning. Peter Lyngdorf, grunnleggeren av selskapet, hadde tidligere erfaring med Snell Acoustics i Boston, som var ansvarlig for verdens første digitale romkorreksjonssystem som kunne håndtere hele frekvensområdet med presisjon. I tillegg var han også involvert i det danske prosjektet som førte til utviklingen av Millennium, verdens første fulldigitale forsterker.

Lyngdorf Audio er et resultat av Peter Lyngdorfs erfaringer med disse prosjektene og hans investering i avansert lydteknologi. Selskapet har etablert seg som en markedsleder innen avansert romkorreksjon og flerkanalsprosessorer og fortsetter å utvikle nye teknologier som flytter grensene for hva slags lyd man kan oppnå i et helt vanlig hjem.

Viser 1–9 av 30 resultater

0
No products in the cart