På jakt etter ny høyttaler? Vi hos AudioCenteret har spesialisert oss på lyd, og vi kan hjelpe deg med å velge det systemet som passer best til deg og ditt behov.

Vi har varer fra merkene JBL, Revel by Harman, Morel, Polk Audio, Definitive Technology og Yamaha dette gir deg muligheten til å velge mellom flere forskjellige og gode alternativer.

Les videre for å lære mer om produktene vi tilbyr, og om hvordan vi kan hjelpe deg.

Gulvstående høyttaler

Interessert i høyttalere som står på gulvet? Det fine med gulvhøyttalere er at de ikke trenger noe stativ eller montering – du plasserer bare høyttaleren rett på gulvet. Om du ønsker best mulig lyd er dette noe for deg. Gulvhøyttalere har nemlig den mest eksklusive og beste lyden på markedet. AudioCenteret har gode alternativer til gode priser.

Innbyggingshøyttalere

Vi har mange gode tilbud på innbyggingshøyttalere. Disse er perfekte til multirom, som kinohøyttalere eller rom der du ikke ønsker at høyttalerne skal synes. Du slipper også sjenerende ledninger rundt omkring i huset, slik at det ser mer ryddig ut. En av våre største leverandører for innbyggingshøyttalere er JBL og Revel by Harman, om du ønsker å lese mer om de og produktene deres kan du lese om det på JBL eller Revel sin nettside.

Små/stativ høyttaler

Små høyttalere og stativhøyttalere er perfekte for deg som ønsker et stereoanlegg i stuen, ved TV-en eller tilkoblet en stasjonær PC. De er mindre i størrelse, men gir god lyd.

Senterhøyttaler

Når du ser på film kommer mesteparten av lyd bilde og tale ut gjennom en senterhøyttaler, derfor er dette svært viktig for å få en fullkommen hjemmekino.

Vi har et godt utvalg, alt er tilrettelagt for at du skal finne det beste for deg.

Trådløs høyttaler

Med et trådløst lydanlegg har du mange muligheter. Det gir deg muligheten til å ta musikken med deg hvor enn du går.

Vegghøyttaler

Vegghøyttalere er designet for å henge på veggen, dette passer perfekt til deg som ikke ønsker å ha det på gulvet. Det er en super måte å forbedre lyden på uten at det tar for mye plass, i tillegg til at det ser det fint ut. AudioCenteret har vegghøyttalere som passer til dine behov.

Lydplanke

Lydplanke er perfekt til å bruke i stua. Med lekkert og rent design glir lydplanken rett inn i rommet uten å skille seg ut. Det gir deg også følelsen av kinolyd bare billigere og enklere. Vi i AudioCenteret har et bredt utvalg av lydplanker fra mange merker til gode priser.

Subwoofer

Subwoofere er den klassiske høyttaleren. De er muligens best på lyd, og har vært det i flere år. Med subwoofer får du knallhard bass, som gir nærmere et sug i magen når musikken spilles på fullt. Det finnes få høyttalere som får til bass på samme måte som Subwoofere. De er designet spesielt til å kunne spille av de dypeste basstonene i musikk.  Disse høyttalerne er perfekte for deg som liker å se på film med god lyd fordi høyttaleren gir lyd på samme linje som kino. Se for deg når du er på kino og det er en eksplosjon som du nærmest kan kjenne mens du sitter i stolen. Med en Subwoofer får du en lignende følelse, bare hjemme. Med slike høyttalere blir musikk- og filmopplevelsen helt fantastisk.  

Nyere Subwoofere har også fått mye mer moderne og enkle design. Disse er også mindre enn eldre subwoofere, men kan produsere like kraftig lyd. Med de mindre Subwooferne blir det lettere å plassere de nesten nøyaktig hvor man vil uten at de tar for mye plass.

Utendørshøyttaler

Hos Audiocenteret har vi et stort utvalg av utendørs høyttalere. Disse tåler vær og vind og har også fantastisk lyd. Noen av høyttalerne tåler også å spille musikk hele året, slik at du kan kose deg ute både på varme sommerdager, og koselige vinterkvelder.  

PC Høyttaler

Vi bruker PCene våre til utrolig mye forskjellig, alt fra å spille, se på film eller skype. Men uansett hva du bruker datamaskinen din til vil du få en mye bedre opplevelse dersom du bruker en ordentlig og bra PC høyttaler.

Høyttalerpakke

Vet du ikke hva du skal velge? Med en høyttalerpakke slipper du å bruke tid på å sette sammen et bra sett. Dette gjør det enkelt for deg som ikke vet hva du skal ha. Vi har høyttalerpakker i forskjellige prisklasser slik at du kan finne noe til ditt budsjett.

Multirom

Multirom passer perfekt dersom du ønsker å nyte musikk i flere rom i boligen din. Med denne typen teknologi slipper du å flytte høyttaleren når du beveger deg rundt i huset. Det unike med et multirom er at det lar deg spille både samme musikk i hvert eneste rom eller ulik dersom du vil det. Nå er det blitt super enkelt å bruke et multirom, fordi alt styres fra mobilen. Multirom lar deg koble deg til høyttaleren via wifi og ikke bluetooth, da slipper du at telefonen kobler seg ut dersom du går for langt unna. Fordelene med denne teknologien er mange, og om du vil lære mer kan du lese om multirom på nettsiden vår.

Yamaha MusicCast er en av mulighetene dersom du ønsker multirom. Ved å benytte Yamaha MusicCast kan du starte med en høyttaler og legge til flere etterhvert. Alt styres fra en app som er laget for å være både rask og enkel. Yamaha gir deg super lydkvalitet uten kabler og ledninger, designet er rent og moderne, derfor passer det godt inn i hvilken som helst bolig uten at det tar for mye plass. MusicCast passer også i en hjemmekino fordi det gir en fantastisk surroundlyd.

Om oss

Vi er opptatt av kundene våre og setter derfor kundeservice svært høyt. Vi i Audiocenteret vil strekke oss så langt det går for å finne den løsningen som passer best for deg og dine krav til lydkvalitet. Vi vet at man ikke bare trenger hjelp på dagen i ukedagene, derfor kan du få tak i oss på telefon både på helligdager og på kvelden. Dersom vi ikke klarer å løse problemet over telefon kommer vi hjem til deg ved første anledning.

Utstillingsrom

Det er ikke alltid like lett å velge riktig høyttalerne når man ikke har hørt på mange forskjellige. I våre nye lokaler på Rud har vi flere profesjonelle lydrom der du kan gå fra rom til rom og høre forskjellen på de ulike typene, slik kan du finne den løsningen som passer best til deg. Om du fortsatt ikke vet hva som vil fungere best i din bolig, kan vi tilby gratis befaring, sammen sørger vi for at du får den beste lydopplevelsen.

Kontakt oss

Har du spørsmål om våre varer, eller har du andre henvendelser? Ta kontakt med oss i dag og vi hjelper deg!

 

0
No products in the cart