page contents
Velg en side

Høyttalere

På jakt etter ny høyttaler? Vi hos AudioCenteret har spesialisert oss på lyd, og vi kan hjelpe deg med å velge det systemet som passer best til deg og ditt behov.

Vi har varer fra merkene Polk Audio, Definitive Technology, RBH og Yamaha, dette gir deg muligheten til å velge mellom flere forskjellige og gode alternativer.

Les videre for å lære mer om produktene vi tilbyr, og om hvordan vi kan hjelpe deg.

Våre høyttalere

 

Høyttaler med aktiv bass

Hvis du er en person som hører mye på musikk, eller liker å se på filmer, er høyttaler med god bass perfekt. Basshøyttalere hos AudioCenteret har også innebygget forsterkere.

Gulvstående høyttaler

Interessert i høyttalere som står på gulvet? Det fine med gulvhøyttalere er at de ikke trenger noe stativ eller montering – du plasserer bare høyttaleren rett på gulvet. Om du ønsker best mulig lyd er dette noe for deg. Gulvhøyttalere har nemlig den mest eksklusive og beste lyden på markedet. AudioCenteret har gode alternativer til gode priser.

Innfellingshøyttaler

Vi har mange gode tilbud på innfellingshøyttalere. Disse er perfekte til multirom eller rom der du ikke ønsker at høyttalerne skal synes. Du slipper også sjenerende ledninger rundt omkring i huset, slik at det ser mer ryddig ut.

Små/stativ høyttaler

Små høyttalere og stativhøyttalere er perfekte for deg som ønsker et stereoanlegg i stuen, ved TV-en eller tilkoblet en stasjonær PC. De er mindre i størrelse, men gir god lyd.

Senterhøyttaler

Når du ser på film kommer mesteparten av lyd bilde og tale ut gjennom en senterhøyttaler, derfor er dette svært viktig for å få en fullkommen hjemmekino.

Vi har et godt utvalg, alt er tilrettelagt for at du skal finne det beste for deg.

Trådløs høyttaler

Med et trådløst lydanlegg har du mange muligheter. Det gir deg muligheten til å ta musikken med deg hvor enn du går.

Vegghøyttaler

Vegghøyttalere er designet for å henge på veggen, dette passer perfekt til deg som ikke ønsker å ha det på gulvet. Det er en super måte å forbedre lyden på uten at det tar for mye plass, i tillegg til at det ser det fint ut. AudioCenteret har vegghøyttalere som passer til dine behov.

Lydplanke

Lydplanke er perfekt til å bruke i stua. Med lekkert og rent design glir lydplanken rett inn i rommet uten å skille seg ut. Det gir deg også følelsen av kinolyd bare billigere og enklere. Vi i AudioCenteret har et bredt utvalg av lydplanker fra mange merker til gode priser.

Subwoofer

Subwoofere er den klassiske høyttaleren. De er muligens best på lyd, og har vært det i flere år. Med subwoofer får du knallhard bass, som gir nærmere et sug i magen når musikken spilles på fullt. Disse høyttalerne er perfekte for deg som liker å se på film med god lyd fordi høyttaleren gir lyd på samme linje som kino. Med slike høyttalere blir filmopplevelsen helt fantastisk.

Se vårt utvalg av Subwoofere.

Utendørshøyttaler

Hos Audiocenteret har vi et stort utvalg av utendørs høyttalere. Disse tåler vær og vind og har også fantastisk lyd. Noen av høyttalerne tåler også å spille musikk hele året, slik at du kan kose deg ute både på varme sommerdager, og koselige vinterkvelder.

PC Høyttaler

Vi bruker PCene våre til utrolig mye forskjellig, alt fra å spille, se på film eller skype. Men uansett hva du bruker datamaskinen din til vil du få en mye bedre opplevelse dersom du bruker en ordentlig og bra PC høyttaler. Sjekk ut våre PC høyttalere her.

Høyttalerpakke

Vet du ikke hva du skal velge? Med en høyttalerpakke slipper du å bruke tid på å sette sammen et bra sett. Dette gjør det enkelt for deg som ikke vet hva du skal ha. Vi har høyttalerpakker i forskjellige prisklasser slik at du kan finne noe til ditt budsjett.

Kontakt oss

Har du spørsmål om våre varer, eller har du andre henvendelser? Ta kontakt med oss i dag og vi hjelper deg!