På jakt etter ny høyttaler? Vi hos AudioCenteret har spesialisert oss på lyd, og vi kan hjelpe deg med å velge det systemet som passer best til deg og ditt behov.

Vi har varer fra kvalitetsmerkene Perlisten, JBL, Lyngdorf, Revel by Harman, Morel, MJ Acoustics, Polk Audio, Definitive Technology og Yamaha dette gir deg muligheten til å velge mellom flere forskjellige og gode alternativer.

Les videre for å lære mer om produktene vi tilbyr, og om hvordan vi kan hjelpe deg.

 

Høyttaler

Høyttalere er en viktig komponent i ethvert lydsystem, enten det er for hjemmeunderholdning eller profesjonell bruk.

De kommer i en rekke former, størrelser og design, men hovedformålet deres er å gjengi lyd nøyaktig og effektivt.

Når det gjelder å velge riktig høyttaler for dine behov, er det flere faktorer å vurdere.

Disse inkluderer størrelsen på rommet, typen musikk eller lydinnhold du skal lytte til, og budsjettet ditt.

En av de viktigste egenskapene til en høyttaler er frekvensresponsen. Dette refererer til rekkevidden av frekvenser som høyttaleren kan gjengi nøyaktig, og den måles vanligvis i Hertz (Hz). En høyttaler med bredere frekvensrespons vil kunne gjengi et større spekter av lydfrekvenser, noe som resulterer i mer nøyaktig og detaljert lyd.

En annen faktor å vurdere er krafthåndteringsevnen til høyttaleren. Dette refererer til mengden kraft som høyttaleren kan håndtere uten forvrengning eller skade. En høyere krafthåndteringsevne vil tillate deg å spille musikk høyere uten å ofre lydkvaliteten.

Utformingen av høyttaleren er også viktig.

Det finnes flere forskjellige typer høyttalerdesign, inkludert bokhylle, gulvstående, senter, vegghøyttalere og innbyggingshøyttalere

Vi har mange gode tilbud på innbyggingshøyttalere. Disse er perfekte til multirom, som kinohøyttalere eller rom der du ikke ønsker at høyttalerne skal synes. Du slipper også sjenerende ledninger rundt omkring i huset, slik at det ser mer ryddig ut. Noen av våre største leverandører for innbyggingshøyttalere er Perlisten, JBL, Lyngdorf og Revel by Harman, om du ønsker å lese mer om de og produktene deres kan du lese om det på Perlisten, JBL, Lyngdorf eller Revel sin nettside.

Hver type har sine egne fordeler og ulemper, så det er viktig å velge den som best passer dine behov og preferanser.

Til slutt er det viktig å vurdere merket og omdømmet til høyttalerprodusenten. Et kjent og respektert merke er mer sannsynlig å produsere høykvalitetshøyttalere som vil gi utmerket lydytelse og holdbarhet.

Oppsummert, når du velger en høyttaler, er det viktig å vurdere faktorer som frekvensrespons, krafthåndteringsevne, design og merkevareomdømme. Ved å gjøre det kan du sikre at du finner den beste høyttaleren for dine lydbehov, enten det er for hjemmeunderholdning eller profesjonell bruk.

Subwoofer

Subwoofere er en viktig del av ethvert lydsystem, spesielt for de som liker musikksjangre som hip-hop, elektronisk eller rock som er avhengige av dype bassfrekvenser. En subwoofer er en spesialisert høyttaler designet for å gjengi lavfrekvent lyd som vanlige høyttalere ikke kan gjengi nøyaktig.

Når du skal velge subwoofer er det flere viktige faktorer å ta hensyn til. Først må du vurdere størrelsen på subwooferen. Vanligvis kan større subwoofere produsere dypere og kraftigere bass, men de er kanskje ikke egnet for mindre rom. En 10-tommers subwoofer er en god størrelse for de fleste hjemmelydsystemer, mens en 12-tommers eller 15-tommers subwoofer er bedre egnet for større rom.

En annen faktor å vurdere er subwooferens effektklassifisering, målt i watt. En høyere effektklasse betyr at subwooferen kan produsere mer lyd ved høyere volum uten forvrengning. Det er imidlertid viktig å matche subwooferens effektklassifisering til forsterkerens utgangseffekt for å sikre at de fungerer godt sammen.

Type kabinett som subwooferen er plassert i kan også påvirke ytelsen. Det finnes flere typer subwoofer-kabinetter, inkludert forseglet, portet og båndpass. Hver type har sine egne unike egenskaper, så det er viktig å velge den som passer best for dine lyttepreferanser.

Det er også viktig å vurdere subwooferens frekvensrespons, målt i Hertz (Hz). En bredere frekvensrespons betyr at subwooferen nøyaktig kan gjengi et større utvalg av bassfrekvenser, noe som resulterer i mer nøyaktig og detaljert lyd.

Til slutt er subwooferprodusentens merke og omdømme viktige faktorer å vurdere. Et kjent og respektert merke er mer sannsynlig å produsere høykvalitets subwoofere som gir utmerket lydytelse og holdbarhet.

Oppsummert, når du velger en subwoofer, er det viktig å vurdere faktorer som størrelse, effektklasse, kabinetttype, frekvensrespons og merkevareomdømme. Ved å gjøre det kan du sikre at du finner den beste subwooferen for dine lydbehov, enten det er for hjemmeunderholdning eller profesjonell bruk.

Utendørshøyttaler

Hos Audiocenteret har vi et stort utvalg av utendørs høyttalere. Disse tåler vær og vind og har også fantastisk lyd. Høyttalerne tåler også å spille musikk hele året, slik at du kan kose deg ute både på varme sommerdager, og koselige vinterkvelder.

Høyttalerpakke

Vet du ikke hva du skal velge? Med en høyttalerpakke slipper du å bruke tid på å sette sammen et bra sett. Dette gjør det enkelt for deg som ikke vet hva du skal ha. Vi har høyttalerpakker i forskjellige prisklasser slik at du kan finne noe til ditt budsjett.

Multirom

Multirom passer perfekt dersom du ønsker å nyte musikk i flere rom i boligen din. Med denne typen teknologi slipper du å flytte høyttaleren når du beveger deg rundt i huset. Det unike med et multirom er at det lar deg spille både samme musikk i hvert eneste rom eller ulik dersom du vil det. Nå er det blitt super enkelt å bruke et multirom, fordi alt styres fra mobilen. Multirom lar deg koble deg til høyttaleren via wifi og ikke bluetooth, da slipper du at telefonen kobler seg ut dersom du går for langt unna. Fordelene med denne teknologien er mange, og om du vil lære mer kan du lese om multirom på nettsiden vår.

Yamaha MusicCast er en av mulighetene dersom du ønsker multirom. Ved å benytte Yamaha MusicCast kan du starte med en høyttaler og legge til flere etterhvert. Alt styres fra en app som er laget for å være både rask og enkel. Yamaha gir deg super lydkvalitet uten kabler og ledninger, designet er rent og moderne, derfor passer det godt inn i hvilken som helst bolig uten at det tar for mye plass. MusicCast passer også i en hjemmekino fordi det gir en fantastisk surroundlyd.

Om oss

Vi er opptatt av kundene våre og setter derfor kundeservice svært høyt. Vi i Audiocenteret vil strekke oss så langt det går for å finne den løsningen som passer best for deg og dine krav til lydkvalitet. Vi vet at man ikke bare trenger hjelp på dagen i ukedagene, derfor kan du få tak i oss på telefon både på helligdager og på kvelden. Dersom vi ikke klarer å løse problemet over telefon kommer vi hjem til deg ved første anledning.

Utstillingsrom

Det er ikke alltid like lett å velge riktig høyttalerne når man ikke har hørt på mange forskjellige. I våre nye lokaler på Rud har vi flere profesjonelle lydrom der du kan gå fra rom til rom og høre forskjellen på de ulike typene, slik kan du finne den løsningen som passer best til deg. Om du fortsatt ikke vet hva som vil fungere best i din bolig, kan vi tilby gratis befaring, sammen sørger vi for at du får den beste lydopplevelsen.

Kontakt oss

Har du spørsmål om våre varer, eller har du andre henvendelser? Ta kontakt med oss i dag og vi hjelper deg!

0
No products in the cart