Innbyggingshøyttalere

Er du glad i musikk, eller kanskje du er fan av å se på film med skikkelig kinolyd? Innbyggingshøyttalere passer perfekt til deg som er opptatt av skikkelig lyd, men som ikke ønsker at lydanlegget skal ta opp all plassen i stua.

En innbyggingshøyttaler anbefales til deg som ønsker å ha stereoanlegg i stuen, fordelt over hele huset eller i hjemmekinoen. Med surround sound system innebygget i rommet får du en fantastisk opplevelse. Innbyggingshøyttalere monteres vanligvis i vegger og tak i et rom.

Vi hos Audiocenteret har et stort utvalg av innbyggingshøyttalere, og vi tilbyr også installasjon om du skulle ønske det.

Hvilke høyttalere skal jeg velge?

Når det kommer til hvilken modell som passer deg, er det viktig å tenke på hva du ønsker å få ut av høyttalerne.

Vi tilbyr innfelte høyttalere fra kvalitetsmerker:

PERLISTEN:

PERLISTEN™ er historien om en håndfull kresne audiofile som deler den samme lidenskapen og startet et selskap med noen av de beste talentene i bransjen og tonnevis av bransjepriser for å bevise det. Sjansen er stor for at du har hørt noen av våre prisvinnende produkter og elsket dem. Nå lager vi et helt nytt lydkonsept… Perceptuell lytting. Uansett hvilken smak du har innen musikk, innspillingsstil eller medierom, vil vi heve lidenskapen din for å lytte til musikken og filmene du elsker. PERLISTEN høyttalere og subwoofere er det ultimate innen lydytelse. De er laget etter de høyeste bransjestandardene, et nivå som ingen har nådd før nå. Du er en audiofil. Mat lidenskapen din for å lytte. Lytt til de beste… Lytt til PERLISTEN.

Les mer om Perlisten.

LYNGDORF:

Lyngdorf Audio Teknologi med en hensikt.

I nesten to tiår har teknologiene til Lyngdorf stått som noen av de største utviklingene innen lydvitenskapen. Lyngdorf skapte verdens første heldigitale forsterker, den ikoniske Millennium, og den mest sofistikerte romkorreksjonsteknologien som finnes, RoomPerfect™, og Lyngdorf fortsetter å forbedre og innovere i alt de gjør.

Lyngdorf Audio-tilnærmingen til produktutvikling har alltid vært å implementere teknologier som er testet, utprøvd og støttet av harde fakta. Lyngdorf`s teknologier er der av en grunn – for å gjøre en hørbar og målbar forskjell.

Les mer om Lyngdorf.

JBL Synthesis:

1992 JBL Synthesis® utgis – bransjens første fullstendig utjevnet, behandlet, drevet THX Home Media System.

2000 Synthesis Ultra-systemet er på 6 500 watt det kraftigste hjemmekinoanlegget som er tilgjengelig, til enhver pris.

2009 JBL Synthesis® Ett flerkanalslydsystem blir ført inn i CEDIA Product Hall of Fame. JBL Synthesis® One var verdens første komplette, integrerte flerkanals lydsystem designet spesielt for tilpasset installasjon hjemmekino, og var det første systemet som muliggjorde tilpasset kalibrering for å gi optimal ytelse i ethvert rom.

2011 ARCOS Adaptive Room Correction and Optimization tilbys for systemdesign, for å oppnå et nytt nivå av nøyaktighet for hjemmelyd.  Les mer om høyttalerne deres.

JBL:

JBL har en lang historie med høyttalere siden …

Nå har JBL kommet med en rekke nye serier med innbyggingshøyttalere, fra B-Serien,

Designet for å gli inn i innredningen din og laget for bred lydspredning, JBL B-seriens tak- og vegghøyttalere har et moderne design, er enkle å installere og leverer JBL Signature-lyd i hele hjemmet ditt.

Stage Serien, prisgunstige innbyggingshøyttalere med den ikoniske JBL-lyden

JBL Studio 2 serien fordyper deg i høyytelses romfyllende JBL-lyd med en nesten usynlig profil, ekspert utviklet for tilpasset for «skjult lyd» installasjoner til alle rom i hjemmet.

Og føl dramaet med JBL Studio 6 arkitektoniske høyttalere. Den ultimate hjemmekino opplevelsen. Lyden din vil skille seg ut, mens høyttalerne smelter inn. Enkel å installere og utformet med magnetiske, deksler uten ramme som passer tett på veggen, de lar kraftig JBL-signaturlyd fylle rommet, i stedet for høyttalerne. Med en JBL-kompresjonsdriver rett fra den profesjonelle verden, og integrert diskant- og basskontroll, kan disse høyytelseshøyttalerne av profesjonell kvalitet enkelt justeres for å passe hjemmet ditt.

Før du kommer til den ultimate JBL Synthesis serien SCL og SSW

Se hele JBL`s utvalg her

Revel:

Hos Revel er vitenskap kjernen i alt vi gjør. Mens resten av bransjen fokuserer på grunt estetikk, er ingeniørene våre opptatt i laboratoriet for å perfeksjonere lydnøyaktigheten til våre produkter. Siden vår aller første høyttaler tester og tester vi obsessivt hvert element, slik at du får mest mulig ut av hvert produkt.
Resultatet er musikk produsert med den største renhet – musikk som spilles slik artisten hadde tenkt.

EN HISTORIE FOR FORSKNING

Hvert Revel-produkt er resultatet av tusenvis av timers arbeid. Siden 1996 har vi stolt på våre tekniske ressurser, unike testanlegg og nyskapende designverktøy som ikke er tilgjengelige for de fleste produsenter for å lage hver høyttaler vi produserer. Slik fortsetter vi å sette standarden for akustisk nøyaktighet og lar Revel-kunder oppleve et nivå av akustisk klarhet som de aldri har hørt før.

Les mer om høyttalerne deres.

Morel:

Over 30 år med lydinnovasjon fortsetter morel å bryte ny grunn i lydgjengivelse. Ledende presseforeninger og medier har anerkjent morels teknologiledelse og designinnovasjon, inkludert mange priser for sitt hjemmekino og mobile lydsystemer.  Les mer om høyttalerne deres.

Polk:

Polk er et firma etablert i 1972 og har derfor lang erfaring. De spesialiserer seg på det meste av høyttalere, inkludert noen med innebygd Google Assistance og Amazon Alexa. De har også et stort utvalg med flotte designede høyttalere som er laget for å se pene ut, men også ha god lyd.  Les mer om høyttalerne deres.

Definitive Technology:

Definitive Technology er et prisvinnende firma for deres kvalitetshøyttalere. De spesialiserer seg på hjemmekinoer. Du kan lese mer om deres konsept og høyttalere på nettsiden deres.

Du kan også se mer av våre utvalg til høyttalere på vår nettside.

Hvorfor velge innbyggingshøyttalere?

Hovedfordelen med innbyggingshøyttalere er hvordan de er mer eller mindre usynlige. Disse blir bygget inn i veggen og tar derfor nesten ikke plass, men gir likevel utrolig god lyd. Innbyggingshøyttaler er i bunn og grunn ment som “bakgrunnslyd”. De kan likevel spille av musikk med lyd av høy kvalitet som passer til for eksempel å se film med god surround sound, og kan også brukes som vanlige høyttalere.

Bor du i en liten leilighet eller et lite hus, kan innbyggingshøyttalere være en enorm fordel dersom du ønsker kvalitetslyd uten å bruke opp for mye plass. Det er viktig å noteres seg at innbyggingsshøyttalere ikke kan erstatte et fullt dedikert stereoanlegg – men de kommer så nært et fullt dedikert stereoanlegg som mulig når det gjelder lyd, og den lille plassen den tar gjør opp for potensiell lyd tapt. Innbyggingshøyttalere er også lette å tilpasse, slik at innredningen blir mer personlig.

Vi hos Audiocenteret hjelper deg med montering av høyttalerne og vi hjelper deg gjerne med å finne ut av hva slags høyttalere du ønsker og har behov for, hvilken lyd, størrelse og hvor det er lurest å bygge de.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller andre henvendelser, kan du ta kontakt med oss. Vi ønsker å hjelpe deg så godt som mulig slik at du får en flott opplevelse.

0
No products in the cart