TIÅR MED INDUSTRIERFARING Å SKAPE FETE INNOVASJONER OG NYE TEKNOLOGIER KAN IKKE VÆRE FEIL.

Fra noen av de første Audio DSP-systemene på 80-tallet – til høyttalere på romstasjonen – har teamet vårt designet det, testet det og bygget det for noen av de mest strenge bruksområdene på planeten … eller utenfor.

HØYTTALERTEKNOLOGI

SUBWOOFERTEKNOLOGI

ELEKTRONIKK

Ren dynamisk kraft kombinert med drivere med lav forvrengning er lydens Ying og Yang. Det ene eksisterer ikke uten det andre og sammen skaper de en perfekt balanse. Kjernen i Perlistens forsterkere er en 32-bits ARM-prosessor for å kontrollere innovative teknologier som sanntidstemperaturstatus, strøm- og spenningsovervåking, feildeteksjon og ytelsesdiagnostikk evaluert med mer enn 1000 ganger i sekundet. Alt dette for å sikre at våre 1,5kW og 3kW forsterkere alltid har kontroll selv godt under 20Hz. Sluttresultatet er lav forvrengningsbass for de fineste detaljene med det dynamiske området for å møte de høyeste transientene uten komprimering.

AKUSTIKK

Ved å bruke innovativ patentsøkt DPC-bølgelederteknologi, Beryllium-diskanthøyttalere og den letteste karbonfiberteknologien på planeten har Perlistens dyktige håndverker laget høyttalere som rett og slett er et kunstverk. Perlisten har finpusset håndverket sitt i over 30 år.

Perlisten R5t THX Dominus sertifisert gulvstående høyttaler
Perlisten S7t Gulvstående flaggskip høyttaler, THX Dominus sertifisert

INNOVASJON

Innovasjon kan være liten. Det er den skranglen du aldri vil høre fordi Perlisten møysommelig designer og produserer produktene sine i sin egen fabrikk i henhold til Perlistens standarder. Den kan være fet som en bølgeleder med et spredningsmønster som kontrollerer tidlige romrefleksjoner. Den kan være smart som Perlistens subwooferforsterker som overvåkes av en 32-biters ARM-kjernedatamaskin. Men mest av alt skal det være usynlig, slik at du bare kan lene deg tilbake og fortone deg dit musikken tar deg…..det er innovasjon.

0
No products in the cart