PERLISTEN™ AUDIO ER DET FØRSTE LYDSELSKAPET SOM BRINGER DEN KRAFTIGE LYDEN AV THX®-SERTIFISERT DOMINUS-HØYTTALERE TIL HJEMMEKINOER OVER KLODEN

Perlisten startet med å designe S7t Tower i verdensklasse for å utfordre noen av de beste høyttalerne i verden. Med utfordringen satt til å lage produkter som er hørbart usynlige med uanstrengte transienter og massiv dynamikk, kan dette bare oppnås ved å være nøye med alle detaljer. Først da kan du konkurrere med verdens beste to-kanals høyttalere. Det som er mest imponerende er det faktum at det absolutt minimale nivået av THD som kreves for å oppnå dette målet sjelden finnes hos selv verdens høyest rangerte høyttalere. Med THD under 0,5 % ved 90 dB lyttenivåer og strenge forvrengningsgrenser ved ekstreme 120 dB SPL. Perlisten kan overgå forventningene dine uansett hvordan du definerer dem.

perlisten_family_livingroom

DOMINER HJEMMEKINOPLASSEN MED THX-SERTIFISERT DOMINUS-HØYTTALERE

Det har vært et utfordrende år å ikke gå på kino, så THX er glade for å kunngjøre at Perlisten bringer kinoopplevelsen til hjemmekinoene dine med THX Certified Dominus.

Dominus er den nyeste og høyeste ytelsesklassen for THX-sertifisering, ment å bygge bro mellom store hjemmekinohøyttalere og de som brukes på kinoer over hele verden. Hjemmekino-eiere med rom på opptil 184 kubikkmeter og opptil 6 meter visningsavstand (eller opptil 6500 kubikkfot og opptil 20 fot, henholdsvis) kan fylle underholdningsrommet med den overlegne lydkvaliteten de forventer av THX Sertifiserte produkter.

I EN PERFORMANCE KLASSE FOR SELV
THX-SERTIFISERING

Det betyr roligere hvisking, større bom og alt derimellom selv på større avstand.

Ja, Perlisten utviklet THX Certified Dominus ytelsesklassen for å fylle de mest omfattende hjemmekinoene med lyd, men siden Perlisten er THX, må disse nye høyttalerne kunne mer enn å bare spille høyt. Under Perlistens strenge testprosess legger Perlisten spesiell vekt på forvrengningsnivåer ved høye volumer. Og med Dominus presser Perlisten dette til det ekstreme, og utsetter disse høyttalerne for 120 dB lydtrykknivåer der de må holde forvrengning til et minimum.

Dominus-høyttalere må også være følsomme nok til å nå det filmatiske THX-referansenivået med THX-sertifiserte Dominus og visse THX-sertifiserte Ultra effektforsterkere. Perlisten er glade for å kunne rapportere at følsomhetskravet på 92 dB for THX-sertifiserte Dominus-høyttalere er det mest følsomme av alle THX-høyttalerkategorier.

Resultatet av den THX-sertifiserte Dominus-prestasjonsklassen er beistlige høyttalere som produserer en massiv vegg av lyd som vil fordype alle i kino- eller hi-fi-lytterommet ditt, uansett hvor de sitter, i vakker, forvrengningsfri lyd.

Perlisten THXCertified_Performance_Class
0
No products in the cart