Lyd i flere rom?

Både inne og ute? Med mulighet til å styre alt fra èn app? Snakk med oss allerede i dag.

Fordelene med multirom

Er du lei av å ta med deg høyttaleren fra rom til rom? Med multirom kan du ha flere høyttalere rundt om kring i huset som kan spille sammen over wifi. Ikke bare kan du spille samme musikk, du kan også spille forskjellig i hvert rom!

Høyttalerne som brukes er kompatible med hverandre, og kan derfor både spille musikk synkronisert eller separert. Dette innebærer blant annet at dersom du ønsker å spille ulik musikk i forskjellige rom, er dette lekende lett med multirom. Og hvis du ønsker å spille av musikk, eller radio eller noe annet og ha det synkronisert i alle rom, styres dette enkelt gjennom en app.

Siden Multirom er laget for å spille av musikk, radio eller filmer, betyr dette at dersom du spiller av musikk, blir ikke denne avbrutt om noen ringer deg eller sender melding.

Er du en som er glad i musikk og ønsker å få mest mulig ut av den? Da er multirom perfekt for deg. Hos Audiocenteret er vi eksperter på installering og anbefalinger når det kommer til installering av multirom. Hvis du ønsker mer informasjon om hva multirom er og hva det innebærer, kan du ta kontakt allerede i dag.

Du verden for en subwoofer

Håvard Holmedal (haavard@stereopluss.no)

Revel PerformaBE Serien

JBL Synthesis SCL-6 innfelt vegg-høyttaler

Proff kino hjemme? se jbl synthesis siste tilskudd til scl serien

JBL L100 Classic front all colours

Resultatet er bass slik alle drømmer om, men særdeles få har

 -Stereopluss.no-
JBL 100 Classic 75-høyttaleren og JBL SA750

JBL Tilbake til røttene etter 75 år

-15% på alle innfelte-høyttalere

Innfelte kvalitetshøyttalere fra kun 39mm dybde

KUPONGKODE: innfelt

0
No products in the cart