Become a Perlistener

AudioCenteret er stolte av og presentere vårt nye agentur Perlisten

ta en kikk på de fantastiske produktene deres.

Lyd i flere rom? Snakk med oss

Få noen nye ideer og litt inspirasjon, ta en kikk på noen av våre tidligere multirom prosjekter

Kjøkken innredning med integrert lydsystem

Kjøkken innredning med integrert lydsystem

Diverse kjøkken prosjekter"Forvandle kjøkkenopplevelsen din med kraften av lyd! Med integrerte lydsystemer kan du nå nyte musikk, podcaster og mer mens du lager mat, rengjør eller underholder gjester. Si farvel til store høyttalere og ledninger som roter til...

les mer
Baderom innredning (integrert lyd og bilde)

Baderom innredning (integrert lyd og bilde)

Diverse baderom prosjekter"Forvandle badet ditt til et spa-lignende tilfluktssted med integrert lyd. Tenk deg å slappe av i et varmt bad, omgitt av de beroligende lydene fra naturen eller favorittmusikken din. Med integrert lyd på badet ditt er mulighetene uendelige....

les mer

Populære produkter

henter hjem Eisa awards for beste høyttalerserie og beste subwoofer

Bransjenyheter, hjelpevideoer og tester

Vi er Perlisten

Vi er Perlisten

En dyptgående diskusjon med Dan Roemer & Lars Johansen fra Perlisten Audio om dette fantastiske høyttalermerket og deres lidenskap for å oppnå den høyeste troverdigheten i 2-kanals- og teaterapplikasjoner.

JBL L75ms front og deksel L&B

JBL L75ms musikk-system test

Rockehøyttaler i retrostil Synes du Sonos og Geneva låter for tamt? Nå har JBL laget en fullvoksen trådløs høyttaler med trøkk i stemmen og hår på brøstet! Les testen fra LydogBilde her..Oppdag JBLs nyinnstilling av det tradisjonelle HiFi-systemet med JBL L75ms...

LYD I FLERE ROM?

Både inne og ute! Med mulighet til å styre alt trådløst!

En av nøkkelfaktorene du bør vurdere når du setter opp et multiroms lydsystem er typen høyttalere som skal brukes. Det er flere typer høyttalere å velge mellom, inkludert høyttalere i taket, i veggen, på veggen og utendørshøyttalere. Alt tilpasset dine behov.

Snakk med oss allerede i dag

Fordelene med multirom

Multirom Hifi gir en rekke fordeler som kan forbedre lydopplevelsen din hjemme. For det første kan du lytte til musikk eller se på filmer i flere rom samtidig. Dette betyr at du ikke trenger å bære rundt på en bærbar høyttaler eller å gå fra rom til rom for å justere lyden. Du kan også tilpasse lyden i forskjellige rom, avhengig av rommets størrelse og form. Multirom Hifi-systemer gir også mulighet for trådløs streaming, slik at du kan lytte til musikk fra en rekke forskjellige kilder, inkludert Spotify, Apple Music og Tidal.

Hvis du ønsker å ha høyttalere som ikke tar opp plass eller er synlige, kan du vurdere innbyggingshøyttalere. Disse høyttalerne installeres direkte i vegger eller tak, og kan gi god lyd uten å ta opp plass i rommet.

Høyttalerne som brukes er kompatible med hverandre, og kan derfor både spille musikk synkronisert eller separert. Dette innebærer blant annet at dersom du ønsker å spille ulik musikk i forskjellige rom, er dette lekende lett med multirom. Og hvis du ønsker å spille av musikk, eller radio eller noe annet og ha det synkronisert i alle rom, styres dette enkelt gjennom en app.

Siden Multirom er laget for å spille av musikk, radio eller filmer, betyr dette at dersom du spiller av musikk, blir ikke denne avbrutt om noen ringer deg eller sender melding.

0
No products in the cart