Morel

SØKEN ETTER MER

For nesten fire tiår siden, i 1975, grunnla Mr. Meir Mordechai Morel, inspirert av hans kjærlighet til musikk og motivert av en drøm – for å lage en høyttaler som ville fange magien i musikk på den mest naturlige måten. Hans livslange søken resulterte i påfølgende generasjoner av høyttalere og lyddrivere som konsekvent satte nye standarder for suveren lydkvalitet. Morel-merket (avledet fra Mordechai Electro-acoustics) har blitt en årlig mottaker av “Best of”-priser for hjemme- og mobillydgjengivelse.

 

LYD SOM FANGER MUSIKKENS MAGI

Høyttalere kan sammenlignes med musikkinstrumenter. Mens det er mange produsenter av musikkinstrumenter av alle slag, er det bare en håndfull som lykkes med å lage lyden som beveger og hypnotiserer lytteren, lyden som fanger musikkens magi. Det er magien til Morel.

 

UTOVER TEKNOLOGI – DEN MENNESKELIGE BERØRINGEN

Å produsere høyttalere som leverer den magiske følelsen krever mer enn bare avansert teknologi eller de nyeste industrielle verktøyene. For å nå toppen av lytteopplevelsen er den menneskelige berøringen en absolutt nødvendighet.

 

Hvert Morel-produkt er satt sammen for hånd og grundig testet – gjennom syv forskjellige kvalitetstester – for å sikre at det oppfyller de høyeste standardene. Den personlige kunnskapen og den proprietære kunnskapen, oppnådd av Morels dedikerte team over tre tiår med eksperimentering med lyd, gjennomsyrer alle produktene.

 

MORELS INVESTERING OVERSETTES TIL KUNDETILFREDSHET

Intern design, FoU og produksjon under ett tak gjør at Morel kan levere enestående kvalitet til konkurransedyktige priser. Ubegrenset av designbegrensninger og forsterket av mange års erfaring med å produsere sine egne driverenheter, kan Morel tilby de nyeste akustiske teknologiene som gir kundene våre en levetid med estetikk og lytteglede.

 

REDEFINIERING AV HJEMMELYDOPPLEVELSEN

Morels utvalg av hjemmelydsystemer kombinerer lydytelse med fremragende design. Hvert Morel-produkt bærer Morels kvalitetsstempel med en særegen blanding av teknologisk innovasjon, vågal design og suveren lyd. Morel-systemer tilbyr høyttalere med unik design sammen med diskrete som passer inn i hjemmet.

Viser 1–9 av 18 resultater

0
No products in the cart