MJ Acoustics Pro 80Mk1

kr 12990,00kr 17990,00

Da Pro 50Mk3 ble utgitt, var det bare en observasjon fra designteamet når de satte siste hånd på denne landemerkemodellen i MJs historie. «Vil en større versjon være enda bedre?» Svaret var et rungende JA !! Dette ga opphav til frigjøring av Pro 60Mk1 med større kjegleområde og større skap. Så hvordan kan du bedre dette? Du tar denne plattformen og legger til muligheten til å gjøre veldig nøyaktige justeringer, slik at du i flere subwoofer-systemer kan stille dem riktig med repeterbare innstillinger som kan lagres i ikke-flyktig minne.

MJ Acoustics Pro 80Mk1

Deretter skyver du grensene så langt som mulig innenfor de økonomiske begrensningene for overkommelig pris og trekker ut mest mulig produksjon ved å tilpasse den tilgjengelige effekten sammen med forbedrede filtre og crossover-layout. Alt dette er oppnåelig, fordi mikroprosessoren i DAMP-kretsene overvåker systemstatusen veldig nøye for å sikre at den reneste utgangen kommer fra kabinettet uten det minste snev av nød eller forvrengning i bølgeformen. Det er ganske vidunderlig å lytte til. Proporsjonalt forblir PRO 80Mk1 i samme minste størrelse.

Nøyaktigheten tilveiebringes ved tillegg av MJs legendariske DAMP 2. GEN mikroprosessor kretser som håndterer skjermen, crossover, forsterkningsinnstillinger, fase, effektmåler, i tillegg til alle beskyttelseskretsene. Med de nødvendige tilpasningene i filterdesign for å imøtekomme de naturlige avrundingskarakteristiske endringene i kjeglen fra den økte massen, etablerte vi en magnetisk struktur og Gauss-innstilling for motorenheten som trekker ut det aller beste fra denne bassmotoren. Økende kraft opp til 180 watt ble effektiviteten til motorenheten forbedret til perfeksjon, og frigjorde sitt fulle potensiale, og resultatene er ganske imponerende. Legendariske høynivå- og linjenivåinnganger med tvillinguavhengige forsterkningsinnstillinger fullfører designet. Nok en gang setter MJ Acoustics standarden for mest lyd for pengene du kan oppnå i et lite skap. Etter å ha satt scenen til nå for nye standarder for rimelige kraftige subwoofere. Uovertruffen funksjoner avduket i PRO 80Mk1 skyver grensene enda lenger, noe som gjør denne modellen misunnelig for våre konkurrenter.

Denne subwooferen er designet fra grunnen av og har alle viktige ingredienser. Variabel fase, 180 watt kraft, nydesignet 12 ”driver og alt pakket i en liten 345 mm kube. tilbys å integrere med hvilken som helst høyttaler fra små satellitter til high-end gulvstativ. Med bassutgang ned til 10Hz og en -3db-vurdering på 19Hz i et rom er det en utrolig verdi. PRO 80 MkI utfyller det mest kresne kino- og musikksystemet! 180 watt av klasse A.

PRO 80 MkI spesifikasjoner:

180 watt MOSFET forsterker høyttaler- og linjenivåinnganger med forsterkningsområde 99dB

Neutrik Speakon-kontakt (høyt nivå 100k ohm)

Ubalansert RCA (phono) -kontakter (gullbelagt) (lavt nivå 10k ohm)

Sofistikerte crossover-kretser – variable trinn mellom 20Hz og 120Hz

LFE Bypass-innstilling Fasekontroll trinnløst justerbar mellom 0º og 180º

Frekvensrespons 13 Hz til 200 Hz * DIP (Dynamic Intelligent Protection) D.A.M.P. (Digital Accurate MicroProcessor 2. generasjon)

Spesialdesignet kabinettstruktur, volum og konfigurasjon laget av inert 18 & 25mm MDF

Digital Display med effektutgangsmålere og frekvensinnstilling

Brytet smeltet IEC strøminngangsstikkontakt

300 mm (12 ”) Ultra Long-throw Driver med Heavy Duty stålchassis og dobbeltmagneter

UK 3 års produsenter går tilbake til basegarantien

Dimensjoner (BxHxD) 345mm X 383mm X 345mm

Vekt 15,1 kg

Svart askefinish som standard med andre ekte trefinér-overflater tilgjengelig.

0
No products in the cart