1500AL-1 (Exploded View)

1500AL-1 (Exploded View)

 

JBL K2 S9900 Transducers

JBL K2 S9900 Transducers

 

JBL K2 S9900 Networks

JBL K2 S9900 Networks

TEKNOLOGIER

 

INNOVATIVE SYNTHESIS HØYTTALERSYSTEMER tar kontroll over følelsene dine og slipper aldri taket. I 60 år har JBL, Inc., vært den ledende produsenten av profesjonelle høyttalere for innspilling av artister og turnerende musikere, og i et tett samarbeid med Lucasfilm®-ingeniører utviklet de underliggende THX-teknologiene, som satte en ny standard for realisme i film lyd. JBL Synthesis-høyttalersystemer representerer, vel, en syntese av alt som er lært gjennom årene om presis gjengivelse av innspilt lyd. Med hornbelastede kompresjonsdrivere (en essensiell del av kinolyd som sjelden høres i forbrukersystemer), titandrivere med bred spredning og høyoppløselige crossover-nettverk, er Synthesis-høyttalere blant de kraftigste og mest effektive instrumentene som noensinne har blitt brukt i hjemmetilpasning.

 

 

KOMPRESSJONSDRIVERE. Concorde kan være pensjonist, men supersonisk ytelse lever videre. Synthesis-høyttalere bruker avanserte beryllium-komprimeringsdrivere som er i stand til å reprodusere frekvenser over 50 kHz, og gir supersoniske nyanser som har gått uhørt til nå. Synthesis-drivere er raske nok til å gjengi ethvert filmlydspor eller musikkilde nøyaktig i utsøkte detaljer.

 

 

HORN. I Hollywood håper alle å regissere en dag. Synthesis Bi-Radial®-horn (en patentert JBL-eksklusiv) oppnår konstant retningsevne, og gir jevnt mellomtoner og høye frekvenser over et bredere lytteområde, for en forbløffende klar, ufarget lyd.

 

 

PERFEKTE (OG PERFEKT JURIDISKE) HØYDER. Å gjengi høye frekvenser nøyaktig ved høye lyttenivåer krever ekstremt lette, ekstremt raske og ekstremt stive svingerkupler. Syntesesystemer bruker rene diskanthøyttalere for titan-dome for ren, forvrengningsfri diskant.

 

 

Sjeldne jordarter og andre UNCOMMON MAGNETER. Synthesis-høyttalere benytter svært effektive magnetiske kretser, bygget rundt neodym- og alnico-magneter, for å generere et høyt nivå av konstant magnetisk fluks tetthet over svingerspolen mellom transduserne.

 

 

HØY DEFINISJONSLYD. Synthesis-høyttalere bruker unike JBL-forvrengningsladekoblede Linear Definition ™ crossover-nettverk for å distribuere spesifikke frekvenser til hver driver, minimere faseforskyvninger for optimal systemytelse og bildebehandling, og eliminere crossover-forvrengning.

 

Gå til produktene >

Fyll opp hjemmet ditt med bass som føles og høres, men ikke sees.

JBL Synthesis SSW2, 3 og 4 er alle innfelte subwoofere som gir deg JBL bassen uten og synes

0
No products in the cart