Superlyden du kan bygge inn i veggen

Visste du at JBL sin legendariske lyd kan bygges skjult i veggen, og at montering og tilkobling er enklere enn noensinne?

 

Er du en av dem som veldig gjerne vil ha flott lyd i stua, og kanskje savner et stereo- eller hjemmekinosystem, men mangler plass til tradisjonelle høyttalere der du bor? Da bør du lese videre!

Opppussing

Skal du pusse opp? Da har du en gyllen mulighet til å enkelt få skjult lyd nå!

Male vegger og tak

Skal du igang med å male vegger og tak? Da har du allerede gjort halve jobben for å kunne få skjult lyd.

Design

Er du på vei til å designet din bolig? Kom igang så tidlig som mulig med integrasjonen av lyd. Plassering av høyttalere kan ha mye å si for sluttresultatet og jo tidligere du begynner jo bedre muligheter for optimal høyttalerplassering har du.

Spesielle behov

Vi har ett bredt nettverk av utbyggere, snekkere, elektrikere, møbelsnekkere etc. vi smarbeider med som vil kunne dekke de fleste behov.

Kvalitetshøyttalere

Vi bruker kun kvalitetshøyttalere fra annerkjente merkenavn

Reparasjoner

Skal du gjøre reparasjoner eller andre utbedringer i din bolig? Da er dette et perfekt tidspunkt å vurdere og få integrert skjult lyd.

Din #1 Multirom, Kino, & Skjult lyd ekspert

Moderne interiører gir ikke så mange muligheter for plassering av store gulvhøyttalere, men slapp av – redningen er nær. Vi hos Audiocenteret kan hjelpe deg med valg av skreddersydde innebygde løsninger for akkurat ditt behov.

Interiørvennlig

Du behøver selvsagt ikke rive ned halve stua for å få høyttalere montert. Alt kan monteres uten å gjøre store endringer, og slik at det eneste du ser er rammen rundt høyttaleren. Du kan bruke nær hva som helst av elektronikk og gjerne det du har fra før, eller du kan få profesjonell hjelp til å velge en komplett løsning fra oss hos Audiocenteret.

Stue

Kjøkken

Fremragende lydkvalitet

I forhold til pris og størrelse er lydkvaliteten til onnbygningshøyttalerne minst like god som tradisjonelle høyttalere til stereo eller hjemmekino. Det er selvsagt ikke noe i veien for å bygge inn alt fra et vellydende stereosystem med f.eks. to JBL-høyttalere, et imponerendelydsystem for stuen, eller et omfattende hjemmekinosystem med Dolby Atmos for profesjonell kinolyd i hjemmet.

Hjemmekino

Vi jobber med alle type prosjekter

01

Befaring

 

02

Planlegging

 

03

Montering

 

“ Fantastisk service og utrolig kunnskap om produkter og løsninger. Anbefales på det sterkeste.”

“ Super service! Opptatt av å finne rett produkt, ikke nødvendigvis dyreste alternativ."

“ Er bare en ting å si . Makan til mye fagkunnskap. Og forståelse for å sette opp bra lyd . Her er alle underlegne . Kjempe flinke gutter (Lars og André )."

Kontakt oss

Ring

0047 99275154

Adresse

Olav Ingstads vei 7 B

1351 RUD

0
No products in the cart