Høyttalere i tak og i vegg kombinerer Revel®-lydkvaliteten i toppklasse med et slank nytt utseende som enkelt integreres i enhver innredning. For ekte audiophile-ytelse og enkel timbre-matching til Revel in-wall, floorstanding, monitor og center-channel høyttalere, har alle modeller * funksjonen Revel lav-forvrengning motorstrukturer med aluminium-dome diskantene og mikro-keramisk kompositt (MCC) konus basshøyttalere . Dette muliggjør enkel integrering i hjemmekinosystemer. Disse produktene i In Wall og Ceiling-høyttalere tilbyr en løsning for enhver applikasjon som spenner fra bakgrunnslyd til high-end flerkanals hjemmekinoanlegg, og viser igjen at Revel bygger verdens fineste høyttalere.

Tweeter Waveguide Assembly

Høyfrekvenser reproduseres fra minimal diffraksjon, akustisk optimaliserte tweeter waveguides. Waveguides matcher spredningen av tweeter og woofer gjennom crossover regionen, noe som resulterer i ufarget respons over et bredt lytteområde. Innebygde høyttalere i 7-, 8- og 9-serien har nyutviklede diskantere som hjelper dem å skille seg fra andre arkitektoniske høyttalere til enhver pris. Deres glatte, ufarvede lyd utfordres bare av større og mer dyre frittstående høyttalere. 9-seriens høyttalere har bøyler av bøyd aluminium for å sikre frihet fra trofaste robberende høyttalere-induserte resonanser, selv ved høye volumer.

Høyfrekvens- og grenseøkningskompensasjon

HF-nivå kontroller og BGC-kontroller (BGC) er verdifulle funksjoner for å optimalisere ytelsen i en rekke applikasjoner. Både 5- og 7-seriens modeller har HF-nivåbrytere, og 7-, 8- og 9-seriens modeller har en BGC-på / av-bryterkontroll. HF-nivåkontrollen bidrar til å justere lyden for uvanlig dempede eller levende rom, mens BGC-bryteren gir lavfrekvent kompensasjon når høyttalerne må plasseres svært nær et tak eller en vegg.

Ny C-2 installasjonsmekanisme

En forbedring i forhold til tradisjonelle monteringsmetoder, den nye C-2-mekanismen har plass til veggmateriell opptil to inches tykk, unntatt W970 og W990-modeller, som har aluminiumspjeld og multifunksjons høyspenningsmonteringssystemer.

Zero-Bezel Magnetisk Grilles

De null-bezel grillene gir et diskret utseende som gjør at produktet kan blandes sømløst med omgivelsene. Den ultratynne designen festes magnetisk og helt dekker høyttaleren. Mangelen på en tradisjonell bezel på høyttaleren reduserer arbeidskraft når du maler grillene, da det ikke kreves lakkemaske.

Samholdsmessig estetikk

Den industrielle utformingen som er opprettet for høyttalerlinjen på veggen, gir et svært diskret, rent utseende når det installeres i hjemmeprogrammer. Med minimal visuell innvirkning gir de installerte høyttalerne sammenhengskraft i rommet, samt maksimal lydkvalitet og ytelse. Revel-designen gjør det mulig for disse høyttalerne å bli nesten usynlige i rommet.

0
No products in the cart