AUDIOCENTERET har levert resultater siden vi åpnet i 2016. (Price vs Performance) Målet vårt er å gi kundene både overlegen kundeopplevelse og fantastisk verdi.

AUDIOCENTERET har over 30 års erfaring innen LYD OG BILDE og brenner for å overgå alles forventninger.

Vi har jobbet med innbyggingshøyttalere og skjulte multiromsystemer i over 30 år og innehar en stor ekspertise og kompetanse og kan være behjelpelig i hele byggeprosessen.

Vi elsker kundene våre og er glade for alle tilbakemeldinger og forslag. Fortell oss gjerne hva vi gjør riktig, eller hvilke forbedringer vi kan gjøre, på siden Kontakt oss.

Kåret til Gaselle bedrift i både 2020 og 2021

Kundeservice

Kundeservice er veldig viktig for oss, og gir oss ikke før vi har funnet en løsning. Handler du hos oss vil du ikke bare ende opp med riktig løsning, men også en personlig service alle dager også helligdager og kvelder på telefon. Og om det ikke løser problemet kommer vi ut til deg ved første mulige anledning.

BESØK OSS

Vi flytter for å kunne gi deg best mulig demonstrasjon og utstilling av alle våre produkter. Muligheten til å kunne se/lytte på produktene i demonstrajonsrom, oppleve multirom-oppsett som om du skulle vært hjemme i ditt eget hus. 

Demonstrasjons fasiliteter

Vi har flere  lydrom til demonstrasjon av produktene våre. Hos oss kan du få demonstrert flere multirom systemer. Gå fra rom til rom og se de forskjellige løsningene som er tilgjengelig. Vi kommer gjerne på gratis befaring hjemme hos deg. Der vi kan være behjelpelig med riktig oppsett, optimalisering og profesjonell kalibrering til de som ønsker det.

0
No products in the cart