Høyttalere

På jakt etter ny høyttaler? Vi hos AudioCenteret har spesialisert oss på lyd, og vi kan hjelpe deg med å velge det systemet som passer best til deg og ditt behov.

Vi har varer fra hi fi merkene Perlisten, JBL Synthesis, Lyngdorf, Revel by Harman, Morel, MJ Acoustics, Polk Audio, Definitive Technology, og Yamaha, dette gir deg muligheten til å velge mellom flere forskjellige og gode alternativer.

Les videre for å lære mer om produktene vi tilbyr, og om hvordan vi kan hjelpe deg.

 

Se alle våre høyttalere her →

Kontakt oss

Har du spørsmål om våre varer, eller har du andre henvendelser? Ta kontakt med oss i dag og vi hjelper deg!

Gulvstående høyttaler

Interessert i høyttalere som står på gulvet? Det fine med gulvhøyttalere er at de ikke trenger noe stativ eller montering – du plasserer bare høyttaleren rett på gulvet. Om du ønsker best mulig lyd er dette noe for deg. Gulvhøyttalere har nemlig den mest eksklusive og beste lyden på markedet. AudioCenteret har gode alternativer til gode priser.

Multirom

Multirom passer perfekt dersom du ønsker å nyte musikk i flere rom i boligen din. Med denne typen teknologi slipper du å flytte høyttaleren når du beveger deg rundt i huset. Det unike med et multirom er at det lar deg spille både samme musikk i hvert eneste rom eller ulik dersom du vil det. Nå er det blitt super enkelt å bruke et multirom, fordi alt styres fra mobilen. Multirom lar deg koble deg til høyttaleren via wifi og ikke bluetooth, da slipper du at telefonen kobler seg ut dersom du går for langt unna. Fordelene med denne teknologien er mange, og om du vil lære mer kan du lese om multirom på nettsiden vår.

Yamaha MusicCast er en av mulighetene dersom du ønsker multirom. Ved å benytte Yamaha MusicCast kan du starte med en høyttaler og legge til flere etterhvert. Alt styres fra en app som er laget for å være både rask og enkel. Yamaha gir deg super lydkvalitet uten kabler og ledninger, designet er rent og moderne, derfor passer det godt inn i hvilken som helst bolig uten at det tar for mye plass. MusicCast passer også i en hjemmekino fordi det gir en fantastisk surroundlyd.

Innfelte høyttalere

Vi har mange gode tilbud på innfelte høyttalere. Disse er perfekte til multirom eller rom der du ikke ønsker at høyttalerne skal synes. Du slipper også sjenerende ledninger rundt omkring i huset, slik at det ser mer ryddig ut. En av våre største leverandører for innbyggingshøyttalere er JBL, om du ønsker å lese mer om de og produktene deres kan du lese om det på JBL sin nettside.

Små/stativ høyttaler

Små høyttalere og stativhøyttalere er perfekte for deg som ønsker et stereoanlegg i stuen, ved TV-en eller tilkoblet en stasjonær PC. De er mindre i størrelse, men gir god lyd.

Senterhøyttaler

Når du ser på film kommer mesteparten av lyd-bilde og tale ut gjennom en senterhøyttaler (ca 80%), derfor er dette svært viktig for å få en fullkommen hjemmekino.

Vi har et godt utvalg, alt er tilrettelagt for at du skal finne det beste for deg.

Trådløs høyttaler

Med et trådløst lydanlegg har du mange muligheter. Det gir deg muligheten til å ta musikken med deg til alle rom. Koble til med  bluetooth eller over wifi, disse aktive høyttalerene elimenerer behovet for en ekstern forsterker.

Vegghøyttaler

Vegghøyttalere er designet for å henge på veggen, dette passer perfekt til deg som ikke ønsker å ha det på gulvet. Det er en super måte å forbedre lyden på uten at det tar for mye plass, i tillegg til at det ser det fint ut. AudioCenteret har vegghøyttalere som passer til dine behov.

Lydplanke

Lydplanke er perfekt til å bruke i stua. Med lekkert og rent design glir lydplanken rett inn i rommet uten å skille seg ut. Den kan også gi deg også følelsen av «kinolyd» bare billigere og enklere. Vi i AudioCenteret har et bredt utvalg av lydplanker fra flere merker til gode priser.

Subwoofer

Subwoofere er den klassiske høyttaleren. De er muligens best på lyd, og har vært det i flere år. Med subwoofer får du knallhard bass, som gir nærmest et slag i brystkassen når musikken spilles på fullt. Det skal ikke bare riste i rumpa, men fysisk kjennes på kroppen. Det finnes få høyttalere som får til bass på samme måte som Subwoofere. De er designet spesielt til å kunne spille av de dypeste basstonene i musikk.  Disse høyttalerne er perfekte for deg som liker å se på film med god lyd fordi høyttaleren gir lyd på samme linje som kino. Se for deg når du er på kino og det er en eksplosjon som du nærmest kan kjenne mens du sitter i stolen. Med en Subwoofer får du en lignende følelse, bare hjemme. Med slike høyttalere blir musikk- og filmopplevelsen helt fantastisk.

Nyere Subwoofere har også fått mye mer moderne og enkle design. Disse er også mindre enn eldre subwoofere, men kan produsere like kraftig lyd. Med de mindre Subwooferne blir det lettere å plassere de nesten nøyaktig hvor man vil uten at de tar for mye plass.

AudioCenteret har subwoofere i alle former, små, store og til og felle inn i vegg eller tak.  Valget er ditt.

Utendørshøyttaler

Hos Audiocenteret har vi et stort utvalg av utendørs høyttalere. Disse tåler vær og vind har IPx sertifisering og har også fantastisk lyd. Noen av høyttalerne tåler også å spille musikk hele året, slik at du kan kose deg ute både på varme sommerdager, og koselige vinterkvelder.

Kontakt oss

Har du spørsmål om våre varer, eller har du andre henvendelser? Ta kontakt med oss i dag og vi hjelper deg!

AudioCenteret AS

Olav Ingstads vei 11
1351 RUD, Viken
Telefon: 99275154
Alternativt telefonummer: 40064844
E-post: sales@audiocenteret.no
0
No products in the cart