Du er født med to ører for at du skal kunne oppfatte retning og dybde i lyden du hører. Det hjelper oss i hverdagen, men gir oss også muligheten til å kunne nyte musikk. Og ved hjelp av to høyttalere kan vi få følelsen av at musikeren sitter rett ved siden av oss.

Er du en som er glad i musikk og ønsker å få mest mulig ut av den? Da er multirom perfekt for deg. Hos Audiocenteret er vi eksperter på installering og anbefalinger når det kommer til installering av multirom. Hvis du ønsker mer informasjon om hva multirom er og hva det innebærer, kan du lese videre.

Fordelene med multirom

Er du lei av å ta med deg høyttaleren fra rom til rom? Med multirom kan du ha flere høyttalere rundt om kring i huset som kan spille sammen over wifi. Ikke bare kan du spille samme musikk, du kan også spille forskjellig i hvert rom!

Høyttalerne som brukes er kompatible med hverandre, og kan derfor både spille musikk synkronisert eller separert. Dette innebærer blant annet at dersom du ønsker å spille ulik musikk i forskjellige rom, er dette lekende lett med multirom. Og hvis du ønsker å spille av musikk, eller radio eller noe annet og ha det synkronisert i alle rom, styres dette enkelt gjennom en app.

Siden Multirom er laget for å spille av musikk, radio eller filmer, betyr dette at dersom du spiller av musikk, blir ikke denne avbrutt om noen ringer deg eller sender melding.

Ta en kikk på noen av våre tidligere prosjekter og få litt inspirasjon

 

Lyd i flere rom Hemsedal 12 høyttalere 5 soner

Lyd i flere rom Hemsedal 12 høyttalere 5 soner

12 høyttalere, 5 sonerGOD LYD SOM HØRES MEN IKKE SEES Dato: Oktober 2021 Klient: Privat Prosjekt Type: Nybygg Om dette prosjektetNybygg 2 etg. 5 soner Styringssystem: MusicCast 12 innfelte høyttalere 2 subwoofere 1 surround/hjemmekino soner GOD LYD ER KOMFORT "Musikk...

les mer
Lyd i flere rom Hemsedal 21 høyttalere 8 soner

Lyd i flere rom Hemsedal 21 høyttalere 8 soner

21 høyttalere, 8 sonerGOD LYD SOM HØRES MEN IKKE SEES Dato: September 2019 Klient: Privat Prosjekt Type: Nybygg Om dette prosjektetNybygg 2 etg. 8 soner,  - 2 surround kino-sone Styringssystem: MusicCast 21 høyttalere 4 subwoofere 2 surround/hjemmekino soner GOD LYD...

les mer
Lyd i flere rom, Lier 20 høyttalere, 8 soner

Lyd i flere rom, Lier 20 høyttalere, 8 soner

20 høyttalere, 9 sonerGOD LYD SOM HØRES MEN IKKE SEES Dato: Februar 2022 Klient: Privat Prosjekt Type: Nybygg Om dette prosjektetNybygg 3 etg. 9 soner,  - 1 surround-sone Styringssystem: MusicCast 20 innfelte høyttalere 1 subwoofere 1 surround/hjemmekino soner GOD LYD...

les mer

Yamaha MusicCast

Yamaha MusicCast er perfekt til Multirom. Yamaha MusicCast er designet spesifikt til å være den perfekte og letteste måten å spille og styre musikk i en bolig. De forskjellige høyttalerne er perfekte til ulike funksjoner, og den banebrytende teknologien gjør det enkelt å bruke. For deg betyr dette ingen flere unødvendige kabler!

MusicCast er serien som er laget spesielt til å kunne styres enkelt. Disse høyttalerne er kompatible med hverandre, og kontrolleres gjennom en app på mobilen. Du behøver kun én høyttaler for å sette i gang et multirom. Å legge til flere høyttalere vil gjøre det mulig å bygge ditt eget stereoanlegg som er perfekt tilpasset deg og dine behov. Er du en person som vil ha en hjemmekino, eller foretrekker du intens bass når du spiller av musikk? Med MusicCast er alt mulig.

Det er også mulig å få multirom integrert i rommet ved at høyttalerne bygges i veggene eller taket. Hvis du ikke er stor fan av høyttalere rundt i huset, er dette perfekt for deg. Med innebygget høyttalere integrert i rommet slipper du synlige ledninger, og når du spiller av musikk eller ser på TV, vil lyden oppleves som om den kommer fra veggen – kvaliteten er fortsatt like god.

Ønsker du mer informasjon om Yamaha MusicCast, kan du lese mer på Yamaha sin nettside.

Ta kontakt med oss

Har du spørsmål angående våre produkter eller andre henvendelser? Ta kontakt med oss! Du kan også ta en kikk på de andre varene vi har på nettsiden vår.

Vi ser frem til å høre fra deg!

0
No products in the cart