fbpx Din hjemmekino og multirom leverandør page contents

Innbyggingshøyttalere

Er du glad i musikk, eller kanskje du er fan av å se på film med skikkelig kinolyd? Innbyggingshøyttalere passer perfekt til deg som er opptatt av skikkelig lyd, men som ikke ønsker at lydanlegget skal ta opp all plassen i stua.

En innbyggingshøyttaler anbefales til deg som ønsker å ha stereoanlegg i stuen, fordelt over hele huset eller i hjemmekinoen. Med surround sound system innebygget i rommet får du en fantastisk opplevelse. Innbyggingshøyttalere monteres vanligvis i vegger og tak i et rom.

Vi hos Audiocenteret har et stort utvalg av innbyggingshøyttalere, og vi tilbyr også installasjon om du skulle ønske det.

Hvilke høyttalere skal jeg velge?

Når det kommer til hvilken modell som passer deg, er det viktig å tenke på hva du ønsker å få ut av høyttalerne.

Vi tilbyr innbyggingshøyttalere fra to merker:

Polk:

Polk er et firma etablert i 1972 og har derfor lang erfaring. De spesialiserer seg på det meste av høyttalere, inkludert noen med innebygd Google Assistance og Amazon Alexa. De har også et stort utvalg med flotte designede høyttalere som er laget for å se pene ut, men også ha god lyd.  Les mer om høyttalerne deres.

Definitive Technology:

Definitive Technology er et prisvinnende firma for deres kvalitetshøyttalere. De spesialiserer seg på hjemmekinoer. Du kan lese mer om deres konsept og høyttalere på nettsiden deres.

Du kan også se mer av våre utvalg til høyttalere på vår nettside.

Hvorfor velge innbyggingshøyttalere?

Hovedfordelen med innbyggingshøyttalere er hvordan de er mer eller mindre usynlige. Disse blir bygget inn i veggen og tar derfor nesten ikke plass, men gir likevel utrolig god lyd. Innbyggingshøyttaler er i bunn og grunn ment som “bakgrunnslyd”. De kan likevel spille av musikk med lyd av høy kvalitet som passer til for eksempel å se film med god surround sound, og kan også brukes som vanlige høyttalere.

Bor du i en liten leilighet eller et lite hus, kan innbyggingshøyttalere være en enorm fordel dersom du ønsker kvalitetslyd uten å bruke opp for mye plass. Det er viktig å noteres seg at innbyggingsshyttalere ikke kan erstatte et fullt dedikert stereoanlegg – men de kommer så nært et fullt dedikert stereoanlegg som mulig når det gjelder lyd, og den lille plassen den tar gjør opp for potensiell lyd tapt. Innbyggingshøyttalere er også lette å tilpasse, slik at innredningen blir mer personlig.

Vi hos Audiocenteret hjelper deg med montering av høyttalerne og vi hjelper deg gjerne med å finne ut av hva slags høyttalere du ønsker og har behov for, hvilken lyd, størrelse og hvor det er lurest å bygge de.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller andre henvendelser, kan du ta kontakt med oss. Vi ønsker å hjelpe deg så godt som mulig slik at du får en flott opplevelse.