Revel

Høytalerne i taket og i veggen kombinerer Revel® beste lydkvalitet i klassen med et elegant nytt utseende som enkelt kan integreres i enhver innredning. For ekte “audiofile” ytelse og enkel klangtilpasning til Revel innfelte, gulvstående, monitor og midtkanalhøyttalere, har alle modeller * Revel design med lav forvrengning av motorstruktur med aluminium-dome diskanthøyttalere og Micro-Ceramic Composite (MCC) -kegle basshøyttalere. Dette muliggjør enkel integrering i hjemmekinosystemer. Disse produktlinjene for høyttalere i veggen og i taket tilbyr en løsning for alle applikasjoner, alt fra bakgrunnslyd til avanserte flerkanals hjemmekinoinstallasjoner, og viser igjen at Revel bygger verdens fineste høyttalere.

Tweeter Waveguide Assembly

Høyfrekvenser er gjengitt fra minimum diffraksjon, akustisk optimaliserte diskanthøyttalere. Bølgeledere samsvarer med spredningen av diskanthøyttaleren og bashøyttaleren gjennom kryssregionen, noe som resulterer i ufarget respons over et bredt lytteområde. 7-, 8- og 9-seriehøyttalerne i veggen har nyutviklede diskanthøyttalere som hjelper deg med å skille dem fra andre arkitektoniske høyttalere for enhver pris. Deres glatte, ufargede lyd utfordres bare av større og dyrere frittstående høyttalere. 9-seriens høyttalere har støpt aluminiumsplater for å sikre frihet fra troskap-berøvende høyttalerinduserte resonanser, selv ved høye volumer.

Kompensasjon for høy frekvens og grenseverdi

Høyfrekvente (HF) nivåkontroller og BGC-kontroller (Boundary Gain Compensation) er verdifulle funksjoner for å optimalisere ytelsen i en rekke applikasjoner. Både 5- og 7-serie-modellene har HF-nivåbrytere, og 7-, 8- og 9-serie-modellene har en BGC On / Off-bryterkontroll. HF-nivåkontrollen hjelper til med å justere lyden for uvanlig dempet eller levende rom, mens BGC-bryteren gir kompensasjon med lav frekvens når høyttalerne må plasseres veldig nær et tak eller en annen vegg.

Ny C-2 installasjonsmekanisme

En forbedring i forhold til tradisjonelle monteringsmetoder, og den nye C-2-mekanismen har plass til veggmateriale på opptil 2 inches tykt, bortsett fra W970- og W990-modeller, som har aluminiumskjerm og flerpunktsmonteringssystemer for høyspenning.

Zero-Bezel Magnetic Grilles

Zero-bezel-ristene gir et diskret utseende som gjør at produktet smelter sammen sømløst med omgivelsene. Den ultratynne designen festes magnetisk og dekker høyttaleren fullstendig. Mangelen på en tradisjonell ramme på høyttaleren reduserer arbeidskraften når du maler ristene, da det ikke kreves malingsmaske.

Sammenhengende estetikk

Den industrielle designen som er laget for høyttalerserien på veggen, gir et veldig diskret, rent utseende når det installeres i hjemmet. Med minimal visuell innvirkning gir de installerte høyttalerne sammenheng i rommet, samt maksimal lydkvalitet og ytelse. Revel bezelfree-design gjør at disse høyttalerne blir praktisk talt usynlige i rommet.

Viser 1–9 av 39 resultater

0
No products in the cart