Supra

SUPRA Kabler – Laget i Sverige

Kvalitet på alle nivåer

Investering i sammenkoblinger og kabler i høykvalitets musikkutstyr er omtrent 40 år gammel, og vi i Jenving Technology anser oss for å være pioneren.

Den grunnleggende forskjellen mellom oss og vår avanserte konkurranse er at vi er i et prissegment, der noen kanskje tror det rett og slett ikke kan være nok lydkvalitet. Våre priser ligner i mange tilfeller på hva du vil bli belastet for en kabel i en fin blisterpakning der jakken bare er tykk plast og gullbelegg sannsynligvis ikke vil overleve selv den første tilkoblingen. Vi i Sverige er oppdratt med den medfødte holdningen at hvis du skal tilby noe og ta betalt for det, må du sørge for at det lønner seg – Hos Supra Cables kaller vi det No-Nonsense!

Ikke noe tull
Etter vår dramatiske markedsintroduksjon har vi lansert en rekke produkter, alt i henhold til No-Nonsense-Concept, hvorav de fleste tildeles “Best in Test,” Best Buy “,” Priceworthy “, etc. Så hvordan kan vi være så overkommelige deretter? Vel, først og fremst utvikler og produserer vi alle kabler internt. Vi bruker høyeste materialstandarder som vil ha dyp lydeffekt, men ikke noe mer. Kryogen behandling av kobber med 9N renhet? Egentlig?

Vi er elektroingeniører, som samarbeider med svenske anerkjente universiteter, og vi har dyp kunnskap om fysisk design av en kabel for å unngå ondartet lydadferd. Bare ta en kikk på kablene våre, så vil du forstå – ikke en mystisk boks eller et batteri på noen av produktene våre. Vi trenger ikke å kompensere, det er lydmessig godartet allerede fra starten. Og vi hører på musikk, ikke lyd!

No-Nonsense hjørnesteiner

Høyeste kommersielt tilgjengelige materialstandard
En gjennomgående teknisk basert og målbar design som også skal være nyskapende
Eget design og produksjon i våre egne lokaler i Ljungskile, Sverige
Lisensiert personell f.eks. lodding til militære standarder
Få din SUPRA-kabel
Som eier av Supra Cable bør du oppleve en betydelig forbedring av de musikalske egenskapene og aldri igjen oppleve en HDMI-kabel som ikke vil synkroniseres, selv om du er godt innenfor angivelige spesifikasjoner. Besøk din lokale forhandler, be om å låne et sett, helst i løpet av en helg og dykk ned i albumsamlingen din. Du vil både høre og føle forskjellen.

link til produsent her

Viser alle 2 resultater

0
No products in the cart