Velkommen til AudioCenteret – hjemmet til lyd- og hjemmekinoanlegg av høy kvalitet! Vi er to lydentusiaster med over 30 års erfaring i lydbransjen, og vi er dedikerte til å gi deg det beste innen lydsystemer.

AUDIOCENTERET har levert resultater siden vi åpnet i 2016. (Price vs Performance) Målet vårt er å gi kundene både overlegen kundeopplevelse og fantastisk verdi

Produktene våre er håndplukket for å gi deg det høyeste kvalitetsnivået, enten det er stereo, hjemmekino eller skjult lyd i hele hjemmet. I tillegg kan vi integrere med smarthusløsninger for å gi deg et fremtidssikkert AV-system som kan synkronisere lyd og bilder i hele hjemmet, og kan utvides nesten uendelig.

Vi har jobbet med innbyggingshøyttalere og skjulte multiromsystemer i over 30 år og innehar en stor ekspertise og kompetanse og kan være behjelpelig i hele byggeprosessen.

Hvis du er på utkikk etter et førsteklasses lydanlegg, tilbyr vi gratis konsultasjoner eller en demo i våre lokaler på Rud – kun 15 minutter fra Oslo. I tillegg lar vår nye butikk og demo-rom oss vise deg nøyaktig hva som er mulig med forskjellige AV-systemer skreddersydd for dine behov.

Opplev AudioCenteret-forskjellen i dag – og gjør deg klar til å nyte den høyeste lydkvaliteten i hjemmet ditt!

AudioCenteret kåret til Gaselle bedrift i 3 år, siden 2020

Kåret til Gaselle bedrift i både 2020, 2021 og 2022

Kundeservice

Kundeservice er veldig viktig for oss, og gir oss ikke før vi har funnet en løsning. Handler du hos oss vil du ikke bare ende opp med riktig løsning, men også en personlig service alle dager også helligdager og kvelder på telefon. Og om det ikke løser problemet kommer vi ut til deg ved første mulige anledning.

BESØK OSS

Vi flytter for å kunne gi deg best mulig demonstrasjon og utstilling av alle våre produkter. Muligheten til å kunne se/lytte på produktene i demonstrajonsrom, oppleve multirom-oppsett som om du skulle vært hjemme i ditt eget hus. 

Demonstrasjons fasiliteter

Vi har flere  lydrom til demonstrasjon av produktene våre. Hos oss kan du få demonstrert flere multirom systemer. Gå fra rom til rom og se de forskjellige løsningene som er tilgjengelig. Vi kommer gjerne på gratis befaring hjemme hos deg. Der vi kan være behjelpelig med riktig oppsett, optimalisering og profesjonell kalibrering til de som ønsker det.

0
No products in the cart