REPARASJON OG RESERVEDELER

REPARASJON OG RESERVEDELER

Hos AudioCenteret har vi eget serviceverksted og mange års erfaring med produktene våre. Derfor kan vi gjøre reparasjoner på apparatet ditt raskt og korrekt. Vi står også klare til å hjelpe hvis du trenger et høyttalerelement eller andre reservedeler.

 

Reparasjon og service raskt og effektivt

 

AudioCenteret`s serviceverksted har direkte kontakt med produsentene, og vi har komplett service-dokumentasjon på alle produktene våre. Hos oss vil du alltid få en reparasjon korrekt utført med bruk av originale reservedeler over alt der det er mulig. Våre erfarne serviceteknikere arbeider raskt og effektivt slik at vi kan gi deg konkurransedyktige priser på både arbeid og reservedeler.

 

Reservedeler

 

Har du spørsmål om reservedeler, eller ønsker du å bestille reservedeler? Da kan du kontakte reservedelslageret på ks@audiocenteret.no eller kundeservice på telefon 400 64 844.

 

NB: Ved bestilling av reservedeler tilkommer fraktkostnad.

 

Slik gjør du

 

Skal apparatet ditt til reparasjon eller service, kan du levere det inn til AudioCenteret`s butikk. Husk å ta med eller legge ved kopi av kvitteringen sammen med apparatet, siden den er din dokumentasjon av garanti og for eventuelle forsikringer.

 

Vær oppmerksom på:

 

Produktet bør alltid leveres inn/sendes i original emballasje. Hvis du ikke har den originale emballasjen, anbefaler vi at du leverer inn apparatet til AudioCenteret`s butikk. Spesielt med tyngre apparater er dette svært viktig. Apparater innsendt i uoriginal emballasje kan ikke dekkes av transportforsikring, hverken ved frem- eller tilbakesendelse.

Kvittering (gjerne kopi) i tillegg til en nøyaktig feilbeskrivelse skal alltid være med produktet til reparasjon.

Fraktomkostninger legges ikke til ved innlevering av reparasjon til AudioCenteret`s butikk.

Er ditt produkt utenfor garanti eller reklamasjonstiden, så tilkommer forskuddsbetaling på minimum 400kr ved innlevering av service til butikk.

Fraktomkostninger ved direkte forsendelse til verksted betales av avsender. AudioCenteret betaler returfrakt på garantireparasjoner.

Les alltid bruksanvisningen og forsikre deg om at produktet ikke er brukt feil før du leverer det til reparasjon. I noen tilfeller kan en ”reset” av apparatet hjelpe på feilen. Prøv dette hvis det er mulig (gjelder først og fremst produkter med digital teknologi, se bruksanvisningen).

Ta alltid kontakt med oss før du sender et apparat til service.

 

Vilkår for reklamasjonsreparasjoner

 

Foruten angrefrist ved postordrekjøp, følger vi Forbrukerkjøpslovens krav til reklamasjon ved normalt brukt og forsiktighet.

Reklamasjonen dekker ikke normal slitasje.

Produkter til profesjonelt bruk har 3 måneders reklamasjon.

Garantireparasjoner skal utføres av oss eller serviceverksted godkjent av oss.

Defekte varer skal alltid returneres/sendes i original emballasje/innpakning.

Fraktkostnader til verksted påkostes av sender. Vi betaler ved reklamasjon.

Kjøpekvittering og utførlig feilbeskrivelse skal alltid følge med reklamasjoner.

Er du usikker på om det er feil ved produktet må bruksanvisning leses, og du bør forvisse deg om at produktet ikke er brukt feil.

Du skal alltid ta kontakt med oss før varen sendes for retur/reparasjon.

Feilsøking og prisoverslag

 

Hvis det ikke lenger er garanti på apparatet ditt, og du er i tvil om det lønner seg å reparere, kan du be om et prisoverslag på reparasjonen. Pris på feilsøking varierer fra disktrik til distrikt – ta kontakt for nærmere informasjon. Ved reparasjon trekkes dette beløpet fra den samlede prisen.

0
No products in the cart