Perfekt lyd gjennom RoomPerfect™

En av verdens mest sofistikerte løsninger for å tilpasse lydanlegget til rommet

De fleste high-end produktene er utviklet i lydideelle lytterom med optimerte dimensjoner og akustiske behandlinger. Men i virkeligheten er lydsystemer installert i autentiske oppholdsrom, ikke lydlaboratorier. Lydsystemet ditt skal være perfekt i miljøet ditt – og vi kan love at det blir det. RoomPerfect™, utviklet av Peter Lyngdorf, er sluttproduktet av mer enn to tiår med banebrytende lydforskning og utvikling. Det er et intelligent system som ikke bare identifiserer egenskapene til lyden til høyttalerne dine, men som også krever spesifikke målinger av akustikken i rommet. Den bruker deretter korrigeringer på signalet over en tjue minutters prosess som gir deg lyd som er perfekt tilpasset formen, størrelsen og akustiske egenskapene til rommet ditt.

 

Bedre lyd, bedre designfleksibilitet

RoomPerfect™ lar deg plassere høyttalerne slik de fungerer best for romstilen. Hvis du for eksempel plasserer høyttalerne mot veggen, vil du nyte en strammere bass og høyere effektivitet fra høyttaleren, mens RoomPerfect™ vil adressere ufullkommenhet i frekvensresponsen knyttet til plasseringen mot veggen. Hvis du plasserer høyttalerne frittstående i rommet, vil RoomPerfect™ adressere ufullkommenhet i frekvensresponsen forårsaket av forsinkede refleksjoner fra bakveggen og sideveggene. Hvis rommet ditt ikke er perfekt symmetrisk i form eller plassering av møbler, vil RoomPerfect™ også løse disse ufullkommenhetene. RoomPerfect™ forbedrer også ytelsen til hver høyttaler sammen med subwoofere. Det er svært sjelden at subwoofere er perfekt på linje med høyttalerne – RoomPerfect™ skaper en sømløs blanding.

 

Det unike med RoomPerfect™

RoomPerfect™ fungerer veldig annerledes enn alle alternativer og gir et annet nivå av ytelse og konsistens. Videre er den rask og enkel å sette opp og er perfekt for stereoanlegg og hjemmekino.

  1. Fokushøyttalermåling – RoomPerfects første måling ved hovedlyttesetet retter mikrofonen direkte mot fronthøyttalerne. Ved å bruke en spesifikt opprettet måletone, måler dette høyttalerne med minimale tillegg fra rommet. Bare ved å fange opp denne direkte avlesningen fra høyttalerne dine kan RoomPerfect™ bevare ytelsen i stedet for å endre dem til lyden romkorreksjonssystemet dikterer.
  2. Rommålinger – De akustiske feilene et rom skaper er et komplekst tredimensjonalt problem. Den eneste måten de kan forstås fullt ut på er ved å måle hele rommet på en tredimensjonal måte. Dette krever at du plasserer mikrofonen i hele høyden, bredden og lengden av rommet, i stedet for bare rundt hovedsetet. RoomPerfect™ er unik i dette. Bare ved å fullt ut forstå akustikken i rommet og den tiltenkte responsen til høyttalerne dine kan systemet produsere en så høy kvalitet.
  3. RoomPerfect™ vil digitalt beregne korreksjonen basert på fokus- og romavlesningene. Den vil skille høyttalerens originale lyd fra de akustiske problemene i rommet, og bare korrigere det som må korrigeres. Akustiske problemer i rommet vil bli hørbart fjernet, bassen blir både mer definert og dypere, og lydbildet og bildebehandlingen mellom høyttalerne blir bedre. Det er tre innstillinger å velge mellom: Fokus, for best ytelse på hovedlyttersetet; Globalt, for den beste ytelsen over et bredere lytteområde; og Bypass, uten korrigering for sammenligning.

Lyngdorfs kjerneteknologier

RoomPerfect™

BOUNDARY WOOFERE

BASS MANAGEMENT

HELT DIGITALE SYSTEMER

Hvordan gjøre en RoomPerfect™-måling

Hver dag mottar vi gode kommentarer om RoomPerfect™ og hvordan det forbedrer lyden fra høyttalerne i rommet ditt. For alle som ønsker å vite hvordan du får den beste ytelsen fra RoomPerfect™ og hvordan du gjør det riktig, se Lyngdorf`s nye video.

For flere spørsmål om RoomPerfect™, sjekk vår RoomPerfect™ FAQ via lenken nedenfor.

0
No products in the cart