Velg en side

Høyttalere

På jakt etter ny høyttaler? Vi hos AudioCenteret har spesialisert oss på lyd, og vi kan hjelpe deg med å velge det systemet som passer best til deg og ditt behov.

Vi har varer fra merkene JBL Synthesis, Revel by Harman, Morel, Polk Audio, Definitive Technology, og Yamaha, dette gir deg muligheten til å velge mellom flere forskjellige og gode alternativer.

Les videre for å lære mer om produktene vi tilbyr, og om hvordan vi kan hjelpe deg

Showrom

Det er ikke alltid like lett å velge riktig høyttalerne når man ikke har hørt på mange forskjellige. I våre nye lokaler på Rud har vi flere profesjonelle lydrom med dedikert kino der du kan gå fra rom til rom og høre forskjellen på de ulike typene, slik kan du finne den løsningen som passer best til deg. Om du fortsatt ikke vet hva som vil fungere best i din bolig, kan vi tilby gratis befaring, sammen sørger vi for at du får den beste lydopplevelsen.

Kontakt oss

Har du spørsmål om våre varer, eller har du andre henvendelser? Ta kontakt med oss i dag og vi hjelper deg!

Gulvstående høyttaler

Interessert i høyttalere som står på gulvet? Det fine med gulvhøyttalere er at de ikke trenger noe stativ eller montering – du plasserer bare høyttaleren rett på gulvet. Om du ønsker best mulig lyd er dette noe for deg. Gulvhøyttalere har nemlig den mest eksklusive og beste lyden på markedet. AudioCenteret har gode alternativer til gode priser.

Multirom

Multirom passer perfekt dersom du ønsker å nyte musikk i flere rom i boligen din. Med denne typen teknologi slipper du å flytte høyttaleren når du beveger deg rundt i huset. Det unike med et multirom er at det lar deg spille både samme musikk i hvert eneste rom eller ulik dersom du vil det. Nå er det blitt super enkelt å bruke et multirom, fordi alt styres fra mobilen. Multirom lar deg koble deg til høyttaleren via wifi og ikke bluetooth, da slipper du at telefonen kobler seg ut dersom du går for langt unna. Fordelene med denne teknologien er mange, og om du vil lære mer kan du lese om multirom på nettsiden vår.

Yamaha MusicCast er en av mulighetene dersom du ønsker multirom. Ved å benytte Yamaha MusicCast kan du starte med en høyttaler og legge til flere etterhvert. Alt styres fra en app som er laget for å være både rask og enkel. Yamaha gir deg super lydkvalitet uten kabler og ledninger, designet er rent og moderne, derfor passer det godt inn i hvilken som helst bolig uten at det tar for mye plass. MusicCast passer også i en hjemmekino fordi det gir en fantastisk surroundlyd.

Innfelte høyttalere

Vi har mange gode tilbud på innfelte høyttalere. Disse er perfekte til multirom eller rom der du ikke ønsker at høyttalerne skal synes. Du slipper også sjenerende ledninger rundt omkring i huset, slik at det ser mer ryddig ut. En av våre største leverandører for innbyggingshøyttalere er Revel by Harman, om du ønsker å lese mer om de og produktene deres kan du lese om det på Revel sin nettside.

 • Revel C263

  kr1,995.00
 • Revel W263

  kr1,995.00
 • Revel C540

  kr2,400.00
 • Revel C283

  kr2,495.00

Små/stativ høyttaler

Små høyttalere og stativhøyttalere er perfekte for deg som ønsker et stereoanlegg i stuen, ved TV-en eller tilkoblet en stasjonær PC. De er mindre i størrelse, men gir god lyd.

 • JBL HDI 1600 stativhøyttaler i sort finish uten deksel

  JBL Synthesis HDI 1600

  kr17,895.00 Pr par
 • JBL Synthesis 4306-høyttalerpar

  JBL Synthesis 4306

  kr25,000.00 Pr. par
 • JBL L82 Classic høyttalerpar med oransje grill

  JBL Synthesis L82 Classic (Oransje)

  kr25,990.00 Pr. par
 • JBL L82 Classic Par med blå grill

  JBL Synthesis L82 Classic (Blå)

  kr25,990.00 Pr. par

Senterhøyttaler

Når du ser på film kommer mesteparten av lyd-bilde og tale ut gjennom en senterhøyttaler (ca 80%), derfor er dette svært viktig for å få en fullkommen hjemmekino.

Vi har et godt utvalg, alt er tilrettelagt for at du skal finne det beste for deg.

Trådløs høyttaler

Med et trådløst lydanlegg har du mange muligheter. Det gir deg muligheten til å ta musikken med deg til alle rom.

Vegghøyttaler

Vegghøyttalere er designet for å henge på veggen, dette passer perfekt til deg som ikke ønsker å ha det på gulvet. Det er en super måte å forbedre lyden på uten at det tar for mye plass, i tillegg til at det ser det fint ut. AudioCenteret har vegghøyttalere som passer til dine behov.

 • Polk S20

  kr3,495.00
 • Polk S15

  kr3,300.00
 • Polk S10

  kr2,750.00
 • Polk TL350 5-pack

  kr8,999.00

Lydplanke

Lydplanke er perfekt til å bruke i stua. Med lekkert og rent design glir lydplanken rett inn i rommet uten å skille seg ut. Den kan også gi deg også følelsen av «kinolyd» bare billigere og enklere. Vi i AudioCenteret har et bredt utvalg av lydplanker fra flere merker til gode priser.

 • Yamaha MusicCast Bar 400

  kr7,290.00
 • Yamaha MusicCast YAS-306

  kr3,990.00
 • Yamaha MusicCast YSP-5600

  kr17,190.00
 • Yamaha MusicCast YSP-2700

  kr10,190.00

Subwoofer

Subwoofere er den klassiske høyttaleren. De er muligens best på lyd, og har vært det i flere år. Med subwoofer får du knallhard bass, som gir nærmest et slag i brystkassen når musikken spilles på fullt. Det skal ikke bare riste i rumpa, men fysisk kjennes på kroppen. Det finnes få høyttalere som får til bass på samme måte som Subwoofere. De er designet spesielt til å kunne spille av de dypeste basstonene i musikk.  Disse høyttalerne er perfekte for deg som liker å se på film med god lyd fordi høyttaleren gir lyd på samme linje som kino. Se for deg når du er på kino og det er en eksplosjon som du nærmest kan kjenne mens du sitter i stolen. Med en Subwoofer får du en lignende følelse, bare hjemme. Med slike høyttalere blir musikk- og filmopplevelsen helt fantastisk.

Nyere Subwoofere har også fått mye mer moderne og enkle design. Disse er også mindre enn eldre subwoofere, men kan produsere like kraftig lyd. Med de mindre Subwooferne blir det lettere å plassere de nesten nøyaktig hvor man vil uten at de tar for mye plass.

AudioCenteret har subwoofere i alle former, små, store og til og felle inn i vegg eller tak.  Valget er ditt.

 • JBL Synthesis HDI 1200P subwoofer front sort

  JBL Synthesis HDI 1200P

  kr30,000.00 Pr stk.
 • JBL Synthesis SSW2 front

  JBL Synthesis SSW-2

  kr41,995.00 Pr stk.
 • JBL Synthesis SSW3 front with cabinet

  JBL Synthesis SSW-3

  kr27,995.00 Pr stk.
 • JBL Synthesis SSW4 front

  JBL Synthesis SSW-4

  kr12,595.00 Pr stk.

Utendørshøyttaler

Hos Audiocenteret har vi et stort utvalg av utendørs høyttalere. Disse tåler vær og vind har IPx sertifisering og har også fantastisk lyd. Noen av høyttalerne tåler også å spille musikk hele året, slik at du kan kose deg ute både på varme sommerdager, og koselige vinterkvelder.

 • Revel C383XC

  kr3,600.00
 • Polk Atrium 8 SDI

  kr3,299.00
 • Polk Atrium6

  kr4,950.00
 • Polk Atrium5

  kr4,399.00

Kontakt oss

Har du spørsmål om våre varer, eller har du andre henvendelser? Ta kontakt med oss i dag og vi hjelper deg!